Saturday, April 12, 2014

Birthday Shout To : Me


Happy Birthday To me,
Happy Birthday To me,
Happy Birthday To me Niena,
Happy Birthday To me.

Allah Selamatkan kamu,
Allah Selamatkan kamu,
Allah Selamatkan kamu, Niena,
Allah Selamatkan kamu.

Ulang Tahun ke 21
Officially 21 mengikut kalendar kuda tahun 2014.
Dah setahun tak  nyanyi untuk diri sendiri. Well, wajib untuk diri sendiri untuk nyanyi birthday song untuk diri sendiri. Wajib? Haha. My rules, so its up to me.
Azam nombor satu :
 Azam yang setiap jadi azam nombor satu, paling atas tapi tiada usaha. Azam ni nama dia azam KETINGGIAN. Masih 150cm dan tiada perubahan.
Azam nombor dua :
Azam ini kadang kadang ada effort dan kadang kadang cuma redha. Nama dia azam KURUS. Nak capai tahap kekurusan kepada 45kg. Currently weight ialah 47kg. 2kg to go. Hiks.
Azam nombor tiga :
MEANBUNG. Well, jarang jarang menabung duit syiling. Normally menabung wang kertas. Mulai tahun ini, mula berazam nak penuhkan tabung dengan duit syiling. Cuba selami perasaan jatuh cinta akan duit syiling. Practise make perfect right?
Azam nombor empat :
Tentang CINTA. Dulu maybe kita berpegang pada SETIA. Tapi setia masih ada, dan ada perubahan pada rules bercinta ni. Menyayangi bagi yang menghargai. Perlu lebih banyak study tentang ni. Haha. Hambar.

Banyal lagi azam yang dah tersenarai. In Shaa Allah ada rezeki, akan tunaikan semua azam and harapan berkurun tu. 

For geng yang wish birthday, I love you lah darling. Thanks much.
Thanks family. :)

2 comments:

  1. Happy birthday to you sis..hihii semoga tercapai semua azam di atass ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks darling. :) Hihi. Hope so. Dah list out semua azam, harap harap semua tercapai.

      Delete

tiggalkan bukti jejak anda disini. jangan malu jangan segan! - nienaryonie