Tuesday, August 28, 2012

Header Kedua | Apa Kata Kamu?

Assalamualaikum Bloggers yang paling Ku Sayang!

Kelip punya kelip dah genap 10 Syawal sama dengan 10 Hari Raya Aidilfitri. Eh, ada main bunga api lagi tak? Sebelum raya boleh lah main kapoom - kapoom, tapi dua tiga hari lepas raya masing-masing sibuk penuhkan poket nak collect duit raya. Habis semua pintu rumah orang Melayu diketuknya. Silap hari bulan, datang hanya minta duit raya.

Lupakan sejenak tentang perayaan & kembali kepada menu utama. Sila lihat betul-betul dan besarkan mata. Apa yang berubah dan apa yang hilang? Okay, kalau tak perasan, sila compare yang KEDUA dan yang PERTAMA.

Newest Header | Apa Kata Kamu?
Nak buat yang lain, tapi lain pulak jadinya!
 Teringat masa dulu mula-mula pegang Photoshop. Amboi bukan main lain lagi nangis-nangis sebab tak dapat catch-up dalam kelas. Bila dah tau guna sikit-sikit, madah nak ubahsuai gambar sampai semua benda nak pakai Photoshop. Kalau tampal-tampal gambar bolehlah tahan senang, tapi kalau buat effect yang bukan main advance, tolak tepi!

Dengan rasa rendah diri, Niena nak minta jasa baik awak-awak semua tentang header kali ini. Ada yang perlu tambah atau kurangkan dekat mana-mana? Ulasan anda amatlah dihargai.

p/s : Ada cadangan sila kemukakan.

2 comments:

  1. wah...! cantik! kagum...! aku suka yg tengah gambar yang bertumpang dagu ngan yang tumpang kepala tu.. yg lain, boleh diperhalusi lagi kedudukan serta saiz gambar tersebut..apa2 pun good job kawan.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang lain tu copy paste dari project Macromedia yang lepas. Tak teringat pulak nak touch up balik. HOHO.

      Delete

tiggalkan bukti jejak anda disini. jangan malu jangan segan! - nienaryonie