Friday, July 13, 2012

Permintaan | 1 yang tak suka!

Assalamualaikum bloggers!

1
Pembukaan entry dengan number 1. For those yang dah tau, Niena obses tahap karma pada numbers & formula. Kalau ada terbaca status lain macam dekat facebook, faham-faham lah - itu kak yong merepek sasterawan sendiri. Nombor paling simple, tak payah nak risau tatabahasa, imbuhan, kosa kata, ejaan & yang berkaitan. Mudah!
Yang Tak Suka
Entry ni ditujukan khas untuk semua bloggers!
 Korang mesti ada yang tak suka bila jenguk-jenguk BBNR kan? Ada rasa sakit-sakit urat mata, urat telinga, mahupun tali saraf, boleh lah bagi cadangan. Tinggalkan comment ada tentang 1 Yang Tak Suka bila blogwalking BBNR. Niena perlukan bantuan korang sebab, kalau kita rasa syok sendiri pun tak bagus untuk readers. Kalau rasa tak cukup 1 yang tak suka, jangan malu-malu nak tambah 2,3 ++ yang tak suka. Niena yakin korang followers ter-awesome!
muka mintak bantuan.
jangan lupa bagi 1 yang tak suka!
Akhir kata, setiap perubahan datangnya dari hati yang tulus. Bila kita perlukan perubahan, the others jangan buat-buat tak support. I know, followers BBNR baik hati belaka. Kak yong sayang uolls!


6 comments:

  1. hehehe ena ni layan je semua jenis blog dengan sabar.. ngeee, namun demi kebaikan blog sis, kalau boleh background post jangan buat lutsinar.. sebab agak serabut dan menyukar pembaca nak baca... boleh baca tapi mood tu xdatang.. hehehehe... maaflah kalau sis terguris hati

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks much darling. is all about background kan? eh, tak terasa apa pun. memang nak tau apa yg readers tak suka pasal blog ni. btw, thanks

      Delete
  2. BW here. pendapat saye. background blakang kot. its like heavy kot. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. okay, background lg. i'll improve abaut that. thanks jenguk2 sini.

      Delete
  3. being urself.. it better. n org pn mudah nk menerima diri anda just my opinion. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Miss Etown. just nak mintak pendapat. :) thanks for ur advise darling.

      Delete

tiggalkan bukti jejak anda disini. jangan malu jangan segan! - nienaryonie