Thursday, July 12, 2012

assalamualaikum Julai

24 May 2012 tarikh terakhir Niena update entry dan ini bermakna hampir sebulan lebih tak conteng apa-apa. Wah, 1 improvement yang sangat menjengkelkan! Sebelum masalah pengabaian terhadap kerja-kerja membebel berlarutan, Niena perlu lakukan sesuatu. Prestasi BBNR jatuh bergolek-golek pun buat-buat tak nampak. Madah tiap-tiap hari skodeng blog sendiri then ketawa bagai nak rak baca entry lepas. That's why Niena sayang tahap karma dekat BBNR. I love you damn much BBNR!

Walaupun Niena tak harap BBNR akan jadi top review bagi bloggers luar sana, tapi 1 yang pasti hanya ini kenangan yg korang boleh review banyak kali sampai lebam! Motif utama BBNR wujud sebagai buku nota penting saja. Korang tulis perkara penting dalam buku nota betul tak? Sama juga fungsi BBNR dalam hidup Niena. Tapi kadang-kadang ada juga yg tak berkaitan.

the latest image pelik gua. phiew~ 

Jeling-jeling gambar atas terasa makin pendek lah pulak. Okay, jangan cakap pasal ketinggian. Sentap kak yong! Dari tadi Niena membebel macam pelik mana pergi admin sampai dekat sebulan lebih tak terjah, tak update apa-apa. Jujurnya, sekarang Niena dah naik pangkat sikit sebagai student semester ke-3, Uitm Segamat. Sila google kalau tak tahu lokasi. Makin lama, makin struggle nak hadap scope subject yang makin haru. This sem ada 8 subject and secara confident memang susah nak tidur lena! Scandal yang boleh harap cuma facebook.

Kelainan and perubahan kali ini, i'm wearing pinky shoes! Oh my, dah terpaksa sebab tinggal 1 saiz, tambah striking lagi. Memang terbaik jalan-jalan mata pandang bawah! Tapi, pernah pulak Niena kesah orang nak cakap apa, asalkan kita tak kacau orang. And you know what, kalau korang yakin dengan apa yang korang buat, tak jadi masalah! Trust me, it's all about style! Oh my, fashion lah sangat kalau main tarik-tarik baju pergi kelas. Asal boleh, belum ada kesedaran nak vouge-vouge sangat. Alahai, student mana ada masa sangat nak fikir fashion, petua Niena sekarang, ambil, pakai and jalan! Adui, sempoi sangat kadang-kadang nampak selekeh pulak. So, pandai-pandai lah susun image, biar nampak ringkas tapi selesa.

Okay, entry Julai ini Niena harap BBNR tak berkecil hati. Sebarang pertanyaan boleh tinggalkan dekat Miss Pucca at my top right side okay. jangan malu jangan segan, Niena akan reply.
Assalamualaikum, Sweet Julai, 2012

6 comments:

  1. same lah kitee blog terabai.. pink shoes tu cntik gak.. hehe.. btw,, dtg dri fb.. salam pknalan

    ReplyDelete
  2. hai sue. :) haha, cantik? boleh la kot. jom pakai sama, ada geng.

    ReplyDelete
  3. nice entry, keep on blogging! :) btw, header cartoon tu mmg abg yazid yang buatkan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. patutlah, dah kenal sangat kartun abg yazid. comel. :) blog kamu lagi kemas dr BBNR ni. keep it up.

      Delete

tiggalkan bukti jejak anda disini. jangan malu jangan segan! - nienaryonie