Monday, July 23, 2012

3rd Ramadhan Bersama Team Doraemon!

Assalamualaikum sweet readers!

Alhamdulillah tahun ni Niena berpeluang lagi menyambut Ramadhan yg kedua di kampus - Uitm Segamat. Ramadhan pertama masa Niena semester pertama, budak baru kononnya! Tak terlepas jugak untuk tahun 2012, Semester 3 di Uitm Segamat. Wah, nampak gayanya dah 2 tahun berturut-turut tak dapat berpuasa sama-sama dengan family. Oh, rindu sangat saat-saat bangun pagi-pagi berebut toilet semata-mata nak sahur sama-sama! Paling tidak, Niena dapat jugak merasa berbuka puasa dengan kawan-kawan tanpa masakan mak! Okay, statement saja nak sedapkan hati. Ohh~

Presentation Group Assignment!
Presentation jam 8! Oh kawan, pagi sangat-sangat. Kekuatan mata yg makin lama makin layu, aduhai macam tak semangat. Tambah-tambah classmate ramai tak datang lagi, memang hati rasa kosong sikit. Tak syok la cakap-cakap tapi tak audience tak penuh. Nasiblah, bila dah nak tepat pukul 8, sorang-sorang classmate sampai. Lecturer pun apa lagi, "First group, present!". Adoi, masa tu entah kenapa tiba-tiba bersemangat!

Dari kiri : Aika, Bustop, Niena & Adeeqa
Team susah senang!

Tajuk assigment kami - "Revolution of Doraemon". Tambah-tambah lagi lecturer kami tak nak penggunaan slide masa presentation, so terpaksalah kami buat kelainan. Credit to Bustop sebab susah payah siapkan sketch book, Adeeqa banyak membantu dalam report & Aika banyak betul bawa product Doraemon. Nak jugak mention, kepala-kepala seperti mereka pegang di atas adalah usaha kecil Niena. Thanks geng sebab melengkapi tugasan ini. You make me proud Darling!

p/s : Hope dapat mark yang molek-molek! Doakan kejayaan kami.

6 comments:

  1. Replies
    1. sama-sama sedih sama gembira!!

      Delete
    2. biasalah, ada masa kita gembira. time sedih tu paham2 lettew tadah tisu. lalalala~ alhamdulillah semua bejalan baik.

      Delete
  2. comelny doremon tu..nk 1 ..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. buat sendiri je pun. hehehee. ala, nasuha pun boleh wat.

      Delete

tiggalkan bukti jejak anda disini. jangan malu jangan segan! - nienaryonie