Thursday, May 03, 2012

Review BBNR : #3 & #4

Review BBNR : #3 Saudari Senyum
 limitkan bilangan published entry untuk kurangkan readers nak scroll-down page blog kamu. btw, readers kurang kurang nak scroll-down apatah lagi yg melibatkan konsentrasi pembacaan mereka terganggu.
overall susunan widget teratur dan kemas. cuma perlu besarkan sikit body content. penggunaan warna yg bijak! congratulations darling.
jom tengok cik Mai kita:


Review BBNR : #4 Saudara Kisah Si Gemok.
 Font style kalau boleh cari style yg simple dan mudah dibaca. font style anda cantik, tapi agak kurang kemas dan mengganggu mood pembaca. pilih molek-molek ye.
Body content okay, just letakkan 'followers' anda di top side bar. kalau letak dekat tengah-tengah atau bawah. takut readers tak perasan pulak. shoutbox atau chatbox wajib ada ye sedara. penting sebab apa? jom baca ini:
shoutbox penting rupanya!
jom tengok abang kita ni:




4 comments:

  1. Dulu macam ada shoutbox tapi macam takde function je terus aku buang

    ReplyDelete
  2. Wah terharunyaaaaaa...thanks review mai :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. dulu kan ade join segment Niena kan? sorry lambat sikit sbb sibuk dgn jadual blajar n final.

      Delete

tiggalkan bukti jejak anda disini. jangan malu jangan segan! - nienaryonie