Saturday, February 18, 2012

#1 segment Hujan Banjir Review BBNienaRyonie

sukacitanya dimaklumkan bahawa anda dijemput untuk menyertai segment PERTAMA niena!
#1 segment Hujan Banjir Review BBNienaRyonie

hari ini dalam sejarah junior BBNR tercetus ilham ingin membuat segment sendiri. just a simple segment untuk percubaan pertama niena. harap berjaya!
berita gembira untuk kalian, penyertaan ini TERBUKA kepada semua Bloggers (followers or non-followers).
TERMA DAN SYARAT:

          • Tinggalkan url blog anda diruang comment saya
          • setiap penyertaan terhad kepada 1 blogger, 1 blogpage
JJ a.k.a Jom Join! segment ini terbuka kepada blogger yang ingin direview untuk improvement yg lebih awesome. barangsiapa yang join, followers akan berbaldi-baldi memfollow kalian kerana BBNR tidak segan silu MEMBUAT ENTRY KHUSUS UNTUK 5 PESERTA BERTUAH. harap tuah menyebelahi anda!
TARIKH TUTUP : TEPAT JAM 1.00PM 20 FEBRUARY 2012 

16 comments:

  1. http://i-cheer-u-up.blogspot.com/

    org first ..hehe ...tp tak phm la mcm mana ni

    ReplyDelete
  2. http://kinarakinatara-beebeey.blogspot.com/




    uitm di hatiku....

    ReplyDelete
  3. http://missobsesi.blogspot.com/ :) join dear. i tgk nie dekat group uitm 1 malaysia :)

    ReplyDelete
  4. http://khalilahaoki.blogspot.com
    new on blogging! still learning! hope u drop by and being my friends 2! ^_^v

    ReplyDelete
  5. http://sengetbersamakamu.blogspot.com/

    gud luck ninaryonie

    ReplyDelete
  6. http://eirastillavailable.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. hehe suke2 dah berjaya ..thanks juga sifu !

    ReplyDelete
    Replies
    1. orait kiroro. usaha tangga kejayaan. pape nak updates boleh share nie shoutbox sy okay. :)

      Delete
  8. http://hatisayeungu.blogspot.com/

    =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih join my first segment. sekadar cuba2.

      Delete
  9. http://kisahsigemok.blogspot.com/

    Hi..
    Nice segment..very2 Creative

    ReplyDelete

tiggalkan bukti jejak anda disini. jangan malu jangan segan! - nienaryonie