Saturday, January 14, 2012

cinta blogger.com

kehilangan jadi tanda tanya
ghaib bukan sebarang ghaib setelah agak lama menyepi dalam buih-buih yg akan niena tiup dan mewarnai blog page ini. walaupun setiap hari tekan butan swith on my 'baby boo' lappy, tapi setiap kali itu juga niena tidak dapat meluangkan masa menerjah ke link 'create new post'. mungkin sedikit kemusykilan mengapa niena sempat berblogwalking dan updated status di facebook, ini kerana capaian internet tidak memuaskan di kampus sekarang. maklumlah pencinta setia wifi walaupun kadang-kadang lambat mengalahkan kura-kura. jadi, untuk mengubat rindu yang makin menebal terhadap blogging ini, niena just review dan jalan-jalan ke blog kalian yang telah meninggalkan jejak di page buih-buih ini.
habit niena yang susah nak kikis dari dulu sampai sekarang ialah akan review blogger yg niena tangkap cinta kali pertama. niena akan view dan view dan view sampai niena off lappy walaupun tak meninggalkan comment di ruang blogger tersebut. ada yg berpendapat bahawa niena tak fair dan pilih kasih, tapi dah nama habit, susah nak kikis. jom kita terjah bersama-sama blogger yang niena tangkap cinta pandang pertama.
suka sangat-sangat pada blog yazidtorpedo.blogspot.com.

doodle abg yazid, super comel, super cute, super kemas, super menarik super dan super san super smart. suka tahap gaban dah ni. sejuta kali niena review blog abg yazid pun tak jemu.
giveaway dari KipasSusahMati blog YazidTorpedo

8 comments:

  1. kenal sangat ngan yazid ni.. budak uthm hehehe

    ReplyDelete
  2. kenal tak saya? xkn knl abg yazid jer ? haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. mestilah kenal. abg cheer you up kita kan. hahaha. kalau nak kenal lebih lanjut, boleh bekenalan lg. :)

      Delete
  3. ajar la sikit camne nak gune blog kak!

    ReplyDelete
  4. mari ramai2 terjah blog yazid torpedo. wachaa.

    ReplyDelete

tiggalkan bukti jejak anda disini. jangan malu jangan segan! - nienaryonie