Saturday, December 31, 2011

no more 2011!

31 disember 2011
pejam jelik pejam, dah penghujung tahun 2011. no more 2011. semua tinggal sejarah bila tepat jam 12.01 pagi nanti bermulalah tahun baru. mungkin ketika itu ada yang sibuk meraikan tahun baru sambil main bunga api. kalau niena setakat main mercun baling letup-letup dekat tanah tu bolehlah. bunga api pun takut lagi nak main mercun tebang-terbang. gigil kepala lutut mak tau! bila naik tahun baru mesti ada harapan dan azam baru. nak tengok wishlist niena:

  •  improve CGPA (kalau boleh nak deanlist!)
  • penuhkan followers and comment
  • ada header hasil titik peluh sendiri
  • aktif blogging + facebooking
  • no more 'cinta lelaki'
  • perlahankan sikit volume gelak!
  • --------- (sedang berfikir)

alhamdulillah dalam 5 hari saja  niena ada perubahan dalam dunia blogging. before this, memang lantak kau lah blog. tengok sikit-sikit then semua entry penuh dalam draft. bila cuci-cuci and sental semua draft rupanya banyak kerja kerja separuh jalan yang terbengkalai. hope after this, no more draft yang berlambak.

sejarah 2011 tak akan pernah berulang melainkan kita mengulangi kesilapan yang lalu. sejarah gilang-gemilang pun kalau tak digilap, malap juga akhirnya. bila terkenang perjalanan 2011, macam-macam yang terfikir. bila tengok awan jalan jalan, mesti macam-macam kenangan teringat. silap silap masa sekolah tadika pun teringat juga!
tak sangka esok dah 19. umur meningkat, tapi perangai kalah budak sekolah!

6 comments:

  1. hpe impian trcapai oke..!!
    dne follow u..; )

    ReplyDelete
  2. perlahankan sikit volume gelak itu yg paling susah!
    sy pun suka gelak kuat2 x hengat~~ :P
    btw, hope t'capai sume wishlist tu sis :)

    ReplyDelete
  3. maknanya tahun ni dh 19 la eh? hahaha..untunglah belas2 lagi..akak dh 20.. wahahaha.. btw truskn usaha tuk capai azam & happy new year ya.. ^^

    ReplyDelete
  4. azam baru kan..hahaa..takut lah 19.

    ReplyDelete

tiggalkan bukti jejak anda disini. jangan malu jangan segan! - nienaryonie