Wednesday, December 28, 2011

best blogger!

ini bukan anugerah best blogger okay!
awal-awal lagi niena dah mention supaya anda tak fikir merepek meraban macam selalu niena berimaginasi. niena bukan nak bukak contest atau menang contest, just nak share blogger-blogger yang best sepanjang niena giat ber-blogwalking. dalam bahasa facebook, ia dikenali sebagai stalker, tapi tidak dalam dunia blogging! setakat ini, ada 4 blog yg niena suka sangat review. tak bermaksud niena tak review yg lain-lain, tapi tidak sekerap mana. jom, niena perkenalkan blogger-blogger yang gigih ini:
 kenapa niena suka sangat review blog abang yazid? sebab blog dia super comel. semua karakter kartun disitu, hasil dari abang yazid sendiri. siap buat tutorial untuk blogger yang lain. senang kata, abang yazid tak kedekut nak share ilmu yg dia ada. gigih dalam setiap entry post! kartun abg yazid semakin lama semakin comel walaupun simple.
mungkin blogger-blogger yg lain dah familiar dengan lyssa. gadis kelahiran tahun 1992 ini, penuh dengan ilmu edit-mengedit HTML especially to blogger. niena sendiri pun ikut tutorial lyssa. memang berhasil dan sangat memuaskan hati. lyssa sangat mengutamakan permintaan blogger. kebanyakan tutor dia, pasti ada mention request dari blogger. tabik pada lyssa!
lagi blog yang niena suka review. blogger suka mengupas isu semasa dan gaya bahasa yg digunakan sangat simple. tak lah terlalu berimaginasi macam niena. bagi yg penggemar tutor, blog ini pun ada sediakan tutorial untuk blogger dan nuffnanger. senang kata macam-macamlah yang dia tunjuk ajar. bak kata program mentor, 'tunjuk ajar ku sifu!'
mungkin ada persoalan sedikit. niena agak gemar blogwalking blog CHP sebab, dia rajin update widget-widget baru and suka-suka edit html sendiri. tambah-tambah adik sendiri, setiap kali online sama sure akan ada suara-suara berjaya ubah html. CHP berani cuba sesuatu yang baru dan akan perkenalkan kepada niena. tutor lyssa pun CHP yang perkenalkan. teruja sebab ada geng dalam family yang taksub berblog! 

sekadar berkongsi akan keterujaan niena terjah keblog mereka.

10 comments:

  1. thanks dearly sister sebb bg award ny , hu3 , #(saya cuma ambil tutorial org laen dan edit sendri , jahat x ?

    ReplyDelete
  2. hehehe...auww malunye.... =P

    terimakasih! teruskan berblog =)

    ReplyDelete
  3. ini bukan awardlah dik oi. kan sy dah mention tadi. hahaha. keterujaan blogwalking camni lah jadinya

    ReplyDelete
  4. ta payah nak malu, kan blog abang super comel!
    thanks for the support.

    ReplyDelete
  5. Haishoo,
    kalau la blog balqis azhar aderr.
    hihi :)

    ReplyDelete
  6. blog saya di tag! i like! ur blog also has a very nice design and customizations ..keep it up

    ReplyDelete
  7. syaifuddin: blog kamu mmg wajar ditag. super suka! my blog biasa2 masih baru belajar.
    baliqis: next time mungkin. ni bukan award pun, tayah taching sangat. blog kamu pun best.

    ReplyDelete
  8. hehe.....boleh memperkemas blog aku yg x seberapa ni...

    ReplyDelete
  9. simple je kalau ikut tutor n rajin bertanya utk sesuatu perubahan. blog nie pun under construction. :)

    ReplyDelete

tiggalkan bukti jejak anda disini. jangan malu jangan segan! - nienaryonie