Tuesday, March 23, 2010

tragedi bulan madu

~16 march 2010~
symptom-symptom saraf otak bahagian kiri dan kanan bekerja keras sedaya upaya mencari konklusi keadaan sahabat tercinta apabila khabar angin tak bertauliah mengatakan 'beliau' mengalami kecelakaan jalan raya. 'Beliau' merupakan sahabat-ku dikelas,disekolah dan dibumi batu pahat ini yang baru sahaja ku-kenal setahun yang lalu. Ingin saja kukatakan namanya seumpama 'amy' (bukan nama sebenar).
Mala-petaka yang dahsyat, menimpa keatas diri 'amy' sewaktu dia menunggang motosikal ke sekolah. walaupun pada tarikh itu merupakan cuti sekolah, tetapi bagi kami warga pluto perlu menghadiri kelas tambahan yang dijadualkan itu. 

----------------------------------------

gundah-gulana hati hamba hanya Tuhan saja yang tahu. Walaupun antara kami hanya dijalinkan hubungan persahabatan, tetapi aku sememangnya aku amat mengambil berat keatas setiap yang berlaku diatas perkara disekeliling. Pulang sja dari kelas, aku dan 'teman-teman' yang lain berterbangan menuju ke-hospital menerusi informer terhormat. (ngee~)

-----------------------------------------------


* gambar tak boleh kasi tengok besar-besaran +____+"
sedih + simpati = kesian giler woooo....
tak saggup nak kata apa sebab kesian sangat-sangat. tak sangka perkara macam tu boleh happened. Dan sangat-sangat tak sangka 'amy' yang berada di wad tu. Wa tak caya meyh..
moga-moga kamu cepat sembuh 'amy'. niena doakan yerk 

0 comment artis!:

Post a Comment

tiggalkan bukti jejak anda disini. jangan malu jangan segan! - nienaryonie